Βασιλικός Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων


Από το 1981 η Βασιλικός ενοικίαση αυτοκινήτου Σύρος είναι η πιο οικονομική και αξιόπιστη εταιρεία για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Σύρο.  Διαθέτουμε τρία γραφεία στη Σύρο. Το κεντρικό γραφείο μας μπορείτε να το βρείτε στο λιμάνι του νησιού πολύ κοντά την κεντρική είσοδο. Το 2ο γραφείο μας βρίσκεται μέσα στο αεροδρόμιο της Σύρου και το 3ο γραφείο μας μπορείτε να το βρείτε στο κέντρο της πόλης. Σαν Vassilikos rent a car Syros εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και τις καλύτερε δυνατές τιμές.

  • Καινούργια Ασφαλή Αυτοκίνητα

    Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι απολύτως ασφαλή. Διενεργούμε καθημερινούς αλλά και εβδομαδιαίους ελέγχους προκειμένου να είμαστε πάντα σίγουροι.

  • Online Κράτηση

    Μέσα από την νέα μας ιστοσελίδα μπορείτε να κάνετε online κράτηση το αυτοκίνητο που επιθυμείται στην καλύτερη δυνατή τιμή. Γρήγορη, εύκολη και ασφαλή online ενοικίαση.

  • Γνώση και Εμπειρία

    Λειτουργούμε από το 1981 και είμαστε γνωστοί σαν η ποιο αξιόπιστη εταιρεία ενοικίασης οχημάτων στην Σύρο. Κάθε χρόνο έχουμε χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

Είμαστε πάντα δίπλα σας


Είμαστε πάντα δίπλα σας. Είμαστε η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στη Σύρο που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την ηρεμία σας. Για rent a car in Syros ο Βασιλικός είναι η καλύτερη επιλογή.